Calco

Wil jij je continu blijven ontwikkelen in de meest innovatieve bedrijfssector en werken bij de topbedrijven in Nederland? De Calco MasterClass® is een uniek tweejarig IT traineeship die bestaat uit 2 maanden opleiding en 22 maanden kennis in de praktijk toepassen bij één van onze opdrachtgevers. Het traineeship is open voor alle studierichtingen, zo heeft ruim 95 procent van onze MasterClass Professionals geen IT studieachtergrond.

De Calco MasterClass®
Elke maand is er ruimte voor 20 trainees om te starten in het traineeship. De eerste twee maanden volg je een interne opleiding (met salaris). Hierbij besteden we veel aandacht aan IT-inhoudelijke onderwerpen. Zo maak je onder andere kennis met de verschillende rollen die er in de IT zijn, ga je zelf een applicatie ontwikkelen en testen, en leer je ook over de plek die IT inneemt in een bedrijf. Na 2 weken een kernprogramma gevolgd te hebben, ga je je al specialiseren in een richting die bij jou past.
                                                                                
Naast de IT kennis vinden wij het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de Masterclass® leer je jezelf steeds beter kennen en werken we aan je presentatie- en communicatievaardigheden. We maken samen een persoonlijk ontwikkelplan waarin jouw talenten en ambitie centraal staan.

Na de opleiding is het tijd voor de inzet! Je gaat 22 maanden aan de slag bij één opdrachtgever om je daar on-the-job verder inhoudelijk te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die vrijwel uitsluitend behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven en actief zijn in onder andere het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, logistiek en overheid.

We hechten veel waarde aan het maken van de juiste match tussen jou en de opdrachtgever, zodat we zeker weten dat jij op de juiste plek terecht komt en daar je carrière kan starten. Gedurende je hele inzet heb je een fieldmanager die jou coacht in je opdracht en heb je onbeperkte opleidingsmogelijkheden bij Calco.     

Waarom Calco?
Wij realiseren ons dat het succes van Calco als organisatie staat of valt met de inzet en toewijding van onze medewerkers. Onze open bedrijfscultuur speelt hierin een sleutelrol en biedt onze medewerkers een veilige omgeving waarin ze zich op hun gemak kunnen voelen en alle ruimte krijgen om zich zowel op persoonlijk als zakelijk vlak continu te blijven ontwikkelen. Bij ons krijg je geen nummer of stempel opgeplakt en blijven we continu in jou en je toekomst investeren.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je ook een vliegende start geven aan je carrière? Bezoek onze website www.werkenbijcalco.nl voor meer informatie over Calco en de MasterClass®.

Summary